Середа, 2024-05-08, 6:44 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
 
РОК МУЗИКА
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 6

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 24 » 5 музикантів, які вас здивують
1:27 PM
5 музикантів, які вас здивують

Стильної української музики набагато більше, ніж ми могли собі раніше уявити. Цих виконавців не часто можна почути на радіо чи побачити в телевізорі, але вони роблять дійсно якісний продукт, яким Україна може пишатися. Можливо, ви не повірите, але все це - українська музика. Тож ТСН.ua склав добірку маловідомих українських груп, які активно підкорюють інтернет і часом записуються на відомих лейблах. У наш список потрапило лише 5 бендів, але за рамками нашого проекту їх набагато більше. Ми обрали найкрутіших, на нашу думку, виконавців, невідомих широкому загалу. Приємного прослуховування.

 

ONUKA

Український електронний гурт ONUKA завоював прихильність завдяки вплетенню українських народних мотивів та інструментів в електронну музику. Повний склад бенду - вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбони, валторна, бандура. 

Робота над проектом почалася влітку 2013 року. Співавторами гурту стали Наталія Жижченко та Євген Філатов — лідер гурту "The Maneken". Сценічний дебют колективу відбувся лише через півроку — 13 червня 2014. Тоді півгодинну програму проекту було презентовано на концерті гурту "The Maneken" у київському клубі. 

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов. 

 

ОДИН В КАНОЕ

Гурт з оригінальною назвою "Один в каное" був створений у Львові в 2010 році. Солісткою є Ірина Швайдак, Устим Похмурський грає на гітарі, згодом до них примкнула Олена Давиденко - перкусія. 

З часом гурт почав активно гастролювати та з'являтися на сцені різноманітних фестивалів. Після перемоги в конкурсі Metro on stage "Один в Каное" отримали можливість виступати в Москві на Поклонній горі, що позитивно вплинуло на їхню творчість. 

Назва гурту виникла випадково. Ірина, читаючи матеріал про індіанців, зустріла одне з їхніх імен - Вікенінніш. У перекладі українською воно звучало як "Один в каное", що їй дуже сподобалося. 

 

BRUNETTES SHOOT BLONDES

Гурт Brunettes Shoot Blondes був сформований у 2010 році в Кривому Розі. Колектив грає музику у жанрі інді-поп та альтернатива. Вокалістом і автором пісень є Андрій Ковальов. Його знайомство з барабанщиком Романом Соболем поклало початок існування групи. 

Широкому загалу гурт став відомий у вересні 2014 завдяки вірусному кліпу на пісню Knock Knock, котрий на YouTube зібрав більше 6 мільйонів переглядів за перші 10 днів після публікації. 

На початку 2015 року музиканти випустили дебютну платівку "Bittersweet", а також однойменний кліп, створений в партнерстві з німецьким автогігантом Opel. 

 

STONED JESUS

Stoned Jesus сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Перша демка з'явилася на початку 2009 року, коли Ігор вирішив спробувати свої сили в більш тяжкій музиці. 

З появою другого демо, "Occult/Black Woods" у кінці літа цього ж року, жанр проекту остаточно оформився — це був монолітний Стоунер-дум у найкращих традиціях Black Sabbath, Sleep, Electric Wizard. 

 

PUR:PUR

Українська інді-поп-група з Харкова Pur:Pur була організована у 2008 році фотографами Натою Сміріною та Євгеном Жебко. 

Все почалося з того, що вони виклали на YouTube своє перше відео на пісню "Cosmic Girl", зняте одним кадром. Ролик випадково помітив продюсер 5'nizza Едуард Шум, який запросив їх виступити на московському фестивалі "ВДОХ". 
 
 
 
Переглядів: 259 | Додав: karo1411 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites


  • Copyright MyCorp © 2024

    Безкоштовний хостинг uCoz